Banner PVW

, het is nu

Laatste nieuws

  • Max Verstappen over vertrek Adrian Newey: ‘Het hoeft niet zo dramatisch te zijn als het lijkt’ | 02-05-2024
  • Crowdfunding Vitesse passeert grens van 800.000 euro; ook Coley Parry zelf doet duit in het zakje | 02-05-2024
  • Halve finales Conference League: tiental Club Brugge met Meijer in slotfase onderuit, pijnlijke nederlaag Villa | 02-05-2024
  • Tottenham verliest tweede Londense derby in een week en lijkt kansloos voor vierde plek | 02-05-2024
  • Blunder Karsdorp brengt Frimpong in droomseizoen Leverkusen dicht bij finale Europa League | 02-05-2024

fietstocht

Op zaterdag 9 september a.s. is het weer tijd voor de landelijke Allianz-fietstocht.

Dit jaar hebben we gekozen voor een fietstocht in de buurt van Nunspeet. Deze fietstocht is niet alleen voor leden van de personeelsvereniging, maar voor alle Allianz medewerkers werkzaam in Nederland en gepensioneerde Allianz medewerkers in Nederland. Uiteraard zijn uw partner en thuiswonende kinderen welkom.

Wij bieden de mogelijkheid om per bus te reizen. De touringcar vanuit Rotterdam vertrekt om 8.15 uur vanaf metrostation De Capelse Brug te Rotterdam (1e opstap). De bus rijdt daarna naar NBC Congrescentrum aan de Blokhoeve in Nieuwegein voor de 2e opstap. Om 09.00 uur vertrekt de bus dan richting Nunspeet. U arriveert omstreeks 10.15 uur bij restaurant ‘De Hoeve van Nunspeet’ Elspeterweg 14, 8071 PA Nunspeet voor koffie met gebak.

Hoeve van Nunspeet

Komt u met eigenvervoer, dan is er de mogelijkheid om bij het restaurant te parkeren.

Tussen 11.15 uur en 11.45 uur worden de fietsen en de lunchpakketten uitgedeeld.

Op de onderstaande link kunt u zelf een geschikte fietsroute rondom Nunspeet uitzoeken. Er zijn verschillende routes en afstanden te kiezen. https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/zoeken/nunspeet/

Rond 17.00 uur verwachten wij u weer bij ‘De Hoeve van Nunspeet’ om de fietsen weer in te leveren. Om 17.45 uur staat een koud en warm buffet gereed. Na afloop drinkt u een kopje koffie en om 20.15 uur wordt u teruggebracht naar Rotterdam of Nieuwegein.

Gaat u dit jaar mee naar Nunspeet? Vult u dan svp de benodigde gegevens in via deze link en verstuur het formulier uiterlijk vrijdag 14 augustus 2023.

Door de gevraagde gegevens in te vullen en te verzenden geef u zich op voor de fietstocht van 9 september 2023 en geeft u toestemming om een bedrag van € 7,50 per deelnemende persoon via de salarisadministratie te laten inhouden (dit bedrag wordt verhoogd indien u een afwijkend fietsmodel bestelt).

Voor kinderen tot 2 jaar is de deelname gratis. De eigen bijdrage is gebaseerd op een standaardfiets met handremmen en 3 versnellingen. Met een kleine toeslag van € 2,50 kunt u kiezen voor een E-bike, een kinderfiets of een tandem.

Milotbus