Banner PVW

, het is nu

Laatste nieuws

  • Meerdere verpleegkundigen op staande voet ontslagen na diefstal van medicijnen uit ziekenhuis | 02-05-2024
  • De afgelopen twee weken kwam Máxima opvallend chic en verzorgd voor de dag | 02-05-2024
  • Premier League Darts | Zet Michael van Gerwen de volgende stap richting play-offs? | 02-05-2024
  • Grootste Mini ooit getest: dit is een echte gezinsauto | 02-05-2024
  • Automerk Volvo is nu een toeristische attractie in Gothenburg | 02-05-2024

Je hoeft helemaal geen keukenprins(es) te zijn, om te genieten van lekkere Italiaanse maaltijd en een heerlijk glas wijn. Als koken wel je hobby is, dan zit er voor jou zeker ook een uitdaging in.

Heb je geen zin om uren in de keuken te staan, maar wil je toch een lekkere maaltijd op tafel zetten, dan geeft deze informele kookworkshop jou wellicht de perfecte inspiratie!

Wat gaan we doen en hoe werkt het?

Op dinsdagavond 13 juni 2023 verzamelen wij om 15.30 uur in de hal beneden van ons kantoor. We ontvangen en registeren de aanwezigen en vertrekken dan lopend (16 minuten) naar Kookstudio Koken in Rotterdam, deze bevindt zich in de Hoogstraat 21A. (Dit is dichtbij metrohalte Oostplein).

Wij worden door een medewerkster van De Kookstudio ontvangen met een welkomshapje en drankje. Vervolgens wordt ons uitleg gegeven over de verschillende gerechten die we gaan bereiden (ongeveer 30 minuten). Je ontvangt een keukenschort, maar je mag natuurlijk ook je eigen schort van huis mee brengen.

Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag met het maken van heerlijke smaakvolle verschillende gerechten (ongeveer 1,5 uur ). Van het zien en de voorbereidingen van de verse producten krijgen we natuurlijk behoorlijk trek en kunnen we samen aan tafel gaan genieten van onze kookkunsten.

Foto kookworkshopDit doen we in het eetgedeelte van de kookstudio (ongeveer 2 uur dineren en natafelen). Buon appetito!

De workshop duurt tot ongeveer 20.00 uur en kost voor PV-leden € 65,00 per persoon. Je mag voor hetzelfde bedrag een introducee meenemen (dit mag geen collega zijn die niet lid is van de PV).

Dit bedrag is inclusief een ontvangstdrankje en hapje, diner met 2 consumpties (je hebt de keus uit frisdrank, bier of huiswijn) en slow koffie of thee na het diner.

Het verschuldigde bedrag voor deze workshop wordt ingehouden op je salaris van de maand juli 2023. (Eventuele overige consumpties en/of aankopen zijn voor eigen rekening en dienen op de avond zelf bij De Kookstudio apart afgerekend te worden). Let op: Er kan alleen contant afgerekend worden!

Heb je zin om aan deze kookworkshop mee te doen? Geef je snel op, want vol is vol!!!!!!!! Als er heel veel animo is kunnen we er een tweede kookworkshop bij organiseren op een andere avond.

Meld je aan voor 6 april 2023 via de volgende link: https://www.pv-de-alliantie.nl/index.php/inschrijven-voor-de-kookworkshop

countdownmail.com

Vul de tekstvelden in, zoals aangegeven staat op het formulier. Heb je speciale wensen, ben je bijvoorbeeld allergisch, dan kun je dit opgeven bij de toelichting.

Wij bespreken dit dan voorafgaand met De Kookstudio.

Heb je je opgegeven en kun je plotseling niet? Na 15 mei 2023 is kosteloos annuleren helaas niet meer mogelijk en zal de brutoprijs (zonder de korting die de PV kan aanbieden), bij je in rekening worden gebracht.

We kijken uit naar een gezellige avond samen met jou!!!! Graag tot ziens op dinsdag 13 juni 2023!!!!!!