Banner PVW

, het is nu

Laatste nieuws

  • Drama voor voormalig UFC-kampioen Francis Ngannou: 18 maanden oude zoontje overleden | 29-04-2024
  • Hattrickheld Lewandowski redt Barcelona na foutenfestival: tiental Valencia op valreep verslagen | 29-04-2024
  • Leven van Kopen zonder kijken-stel op zijn kop na diagnose MS: ‘Kan het nog niet bevatten’ | 29-04-2024
  • FC Emmen doet met zege op Helmond goede zaken in strijd om play-offs | 29-04-2024
  • Denzel Dumfries door het stof na beledigend spandoek bij titelfeest: 'Dit was helemaal niet slim van me’ | 29-04-2024

De PV organiseert wederom voor haar leden een Online Pub quiz. De Online Pub quiz wordt gehouden door Kris Kwis van onze collega David van Mechelen. David heeft al diverse malen een Pub quiz georganiseerd voor zijn collega’s.

De online quiz vindt plaats op donderdagavond 17 februari vanaf 19:45 uur (start quiz 20:00 uur). Zet de datum en tijd alvast in je agenda (zodat je niet op het laatste moment hoeft af te zeggen ;-))!  Naast de quiz is er ook gelegenheid om je collega’s weer even (online) te zien en te spreken.

Het zal een pub quiz worden waarbij algemene,- muziek-, film-, en sportvragen elkaar afwisselen die via Zoom wordt gepresenteerd. De quiz zit vol met onder andere audio- en videofragmenten en duurt ongeveer twee uur.

Via het programma Zoom wordt de quiz gepresenteerd. Je hebt eigenlijk alleen een computer, laptop of tablet nodig met internetverbinding en speakers, (bij voorkeur) de webbrowser Google Chrome en pen en papier voor aantekeningen. Het antwoordformulier is ook online, zodat we echt een winnaar van de quiz kunnen benoemen. Daarnaast is het aanbevolen om thuis een team samen te stellen.

Om alvast wat voorkennis te verkrijgen of om je een idee te geven van de quiz is er een trailer op YouTube beschikbaar, klik hier voor de trailer van de Kris Kwis *Halloween editie*.

Voor een hapje en drankje tijdens de quiz kun je een versnaperingen pakket bestellen. Voor de drankjes kan je kiezen uit een bierpakket of een wijnpakket. Wat betreft de hapjes wordt dit een verrassing. De versnaperingen pakketten worden verzorgd door Bas en Rick van Biergarage ‘De Engel’, die ook onze online Bier proeverij hebben verzorgd.

Wil jij meedoen, schrijf je dan in voor dinsdag 8 februari 2022 18:00u door je gegevens in te vullen via het keuzemenu Inschrijven/bestellen of klik hier. De kosten voor jou als PV-lid bedragen slechts €15,00 en je kunt maximaal 1 huisgenoot voor dat zelfde bedrag laten meedoen. Het verschuldigde bedrag wordt geïncasseerd via het salaris van maart 2022.

Wij hopen jullie in groten getale te kunnen zien en horen bij de Online Pub quiz.

PubQuizBierlokaal 1