Banner PVW

, het is nu

Laatste nieuws

  • LIVE Oorlog Midden-Oosten | Eerste internationale VN-staflid gedood bij aanval Israël in Gaza | 14-05-2024
  • Wesley Sneijder voerde 'goed gesprek' met KNVB: ‘Kan toch op snellere manier trainersdiploma krijgen’ | 14-05-2024
  • Klimaat knijpt toevoer drinkwater af, PBL adviseert rem op ongebreideld gebruik | 14-05-2024
  • Goal Gakpo volstaat niet voor Liverpool: Aston Villa na spectaculaire comeback op drempel CL | 13-05-2024
  • FC Barcelona herovert tweede plaats na zakelijke thuiszege op Real Sociedad | 13-05-2024

Weekendje Brugge - Antwerpen op 15 en 16 december 2012 voor € 80,- p.p.

Gaat u op 15 en 16 december met ons mee naar Brugge en Antwerpen om te winkelen op de kerstmarkten en te genieten van deze prachtige steden in kerstsfeer?

Brugge
Geen stad zo mooi als Brugge in de winter: berijpte bomen, mistige grachten langs vakwerkhuisjes uit vervlogen tijden en een prachtig verlichte historische binnenstad. En er valt ook heel wat te beleven.
Op de kerstmarkt vind je heel wat lekkers en leuke cadeautjes en op het Stationsplein is er het sneeuw en ijssculpturenfestival (http://www.icesculpture.be)
Ook op het gebied van uitgaan heeft het Brugge veel te bieden. Naast haar schoonheid is de stad eveneens bekend om de Bourgondische levensstijl van haar inwoners. Verdeeld over de stad treft men tal van cafés, bars, restaurants, discotheken, bioscopen, theaters en zelfs een casino aan. Populaire plaatsen om uit te gaan zijn in Brugge onder andere de Eiermarkt, waar veel studenten naartoe komen, de met bars, cafés en restaurants bezaaide Kuiperstraat en het Kraanplein waar met name de trendy loungebars en clubs zijn gesitueerd.
Antwerpen
De decembermaand is dankzij Kerstmis een van de gezelligste maanden om Antwerpen te bezoeken. De stad aan de Schelde organiseert allerlei dingen rondom het Kerstfeest. Erg populair is de Kerstmarkt die wordt gehouden op de Grote Markt, de Suikerrui, de Handschoenmarkt en het Steenplein. Aan de gevels van de mooie panden aan de Grote Markt hangt sfeerverlichting die de winterterrassen een extra feestelijk tintje geven. De ijspiste is sinds jaren onderdeel van de festiviteiten rondom het Kerstfeest in Antwerpen. Deze kunstmatige schaatsbaan is een topattractie die jong en oud weet te vermaken. Tegen betaling kun je de ijsbaan op. Wie geen schaatsen heeft of ze niet bij zich heeft kan ter plaatse schaatsen lenen. De schaatsbaan is geschikt voor jong en oud. Wie wil gaan schaatsen moet er rekening mee houden dat het op sommige dagen erg druk kan worden op de schaatsbaan.

Het programma

Zaterdag 15 december 2012
Omstreeks 08:00 uur 's morgens vertrekken wij per touringcar naar Brugge. Bij voldoende aanmeldingen vanuit Nieuwegein proberen wij om ook vervoer vanuit Nieuwegein naar Capelse Brug te regelen.
Bij aankomst in ons hotel hopen wij direct te kunnen inchecken. Als de kamers nog niet beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een bagagedepot in het hotel. De rest van de dag is voor u zelf om heerlijk op eigen gelegenheid te genieten van alle kerstsfeer in Brugge.
Zondag 16 december 2012
Na het ontbijt vertrekken wij omstreeks 10:00 richting Antwerpen. Daar kunt u genieten van de kerstmarkt en de ijsbaan. In Antwerpen worden zondagen vastgesteld waarop ondernemers in de binnenstad zelf mogen bepalen of zij open zijn. (16 december is gelukkig zo'n zondag!) Doorgaans zijn de meeste winkels in de binnenstad van Antwerpen op deze dagen geopend. Om 18:00 verzamelen we weer bij de bus en we vertrekken richting het wokrestaurant waar we gezamenlijk gaan genieten van het afsluitingsdiner.
Accommodatie : 4***Hotel de Medici :
Ondergebracht in enkele oude historische panden aan één van de grachten in de
binnenstad van Brugge. Het hotel telt 101 kamers van modern comfort voorzien, het heeft een Japanse tuin, fitness, solarium, sauna, stoombad en jacuzzi. Er is een restaurant, een Japans specialiteitenrestaurant en een hotelbar.

Verzorging :

De volgende maaltijden zijn tijdens de reis inbegrepen: 

  • 1 x een ontbijt in het hotel
  • op de terugreis een diner bij “Wok van Antwerpen” inclusief 3 drankjes

De prijs van dit prachtige arrangement bedraagt € 80,- per PV-lid. U mag 1 introducé, die geen collega is, en inwonende kinderen meenemen voor hetzelfde bedrag van € 80,- p.p. Toeslag 1 persoonskamer is € 22,-
Aanmelden kan bij corinne.stolk@allianz.nl of sophie.van.der.valk@allianz.nl

 

Naar nu blijkt zijn er veel enthousiaste collega's die graag met ons meegaan op dit tripje, onze bus was al erg snel volgeboekt. Na overleg met de reisorganisatie kunnen wij nog een bus bijboeken op dezelfde condities. Dit kan uiteraard alleen doorgaan indien er voor de 2e bus ook genoeg aanmeldingen binnen komen... (aanmeldformulier hier downloaden)