Ondanks de huidige zeer ingrijpende situatie in Nederland kijkt het bestuur vanzelfsprekend uit naar de nabije toekomst.

Wij hebben voor de zomervakantie nog twee activiteiten op de kalender staan, te weten de Italiaanse Kookworkshop alsmede de familiedag. Voor beide activiteiten wordt op dit moment overleg gepleegd over de wenselijkheid en mogelijkheid om deze te organiseren. In beide gevallen gaat het om groepen die groter zijn dan 3 personen en de verwachting is dat deze beperking op 1 juni aanstaande nog niet zal zijn opgeheven. 

Voor de Italiaanse Kookworkshop zijn we aan het inventariseren of wij die kunnen uitstellen tot een latere datum in overleg met het bedrijf dat deze workshop voor ons organiseert. 

Voor de familiedag in juni heeft het bestuur besloten om die dit jaar NIET te organiseren.

In de maanden juli en augustus organiseert het bestuur zoals gebruikelijk geen activiteiten, dus richten wij nu onze blik op de jaarlijkse fietstocht, die dit jaar gepland staat op zaterdag 12 september 2020 in de hoop dat we dan weer gezamenlijk iets mogen doen.

Voor deze fietstocht kun je nu al je reservering maken via onze website en je hebt hiervoor de tijd tot begin juli. We hebben een mooi gebied gevonden rond Millingen aan den Rijn met een heerlijke fietsroute.