De PV organiseert op dinsdag 16 juni 2020 een Italiaanse kookworkshop speciaal voor jou! LET OP: wegens grote belangstelling is er een extra workshop op donderdag 11 juni 2020.

Italiaanse kookworkshopJe hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn, om te genieten van lekkere pasta en een heerlijk glas wijn. Heb je geen zin om uren in de keuken te staan, maar wil je toch een lekkere maaltijd op tafel zetten, dan geeft deze informele kookworkshop jou wellicht de perfecte inspiratie!

Wat gaan we doen en hoe werkt het?

Op dinsdagavond 16 juni 2020 vertrekken wij om 17.30 uur vanaf kantoor lopend naar Mangiare. Dit is in de Van Oldenbarneveltstraat 150, dus vlak bij. Wij worden door een medewerkster van Mangiare ontvangen en zij geeft ons uitleg over de verschillende gerechten die we gaan bereiden.

Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag met eenvoudig te maken antipasti, een hoofdgerecht en een nagerecht. Van het zien en de voorbereidingen van de verse producten krijgen we natuurlijk behoorlijk trek en kunnen we samen aan tafel gaan genieten van onze kook kunsten.

Buono apetito!

De workshop duurt tot ongeveer 21.00 uur en kost voor PV-leden € 27,50 per persoon. Je mag voor hetzelfde bedrag een introducee meenemen (dit mag geen collega zijn). Dit bedrag is inclusief diner 3 consumpties (je hebt de keus uit frisdrank, bier of huiswijn) en koffie of thee na.

Het verschuldigde bedrag voor deze workshop wordt ingehouden op het salaris van juli 2020. (Eventuele overige consumpties en/of aankopen zijn voor eigen rekening en dienen op de avond zelf bij Mangiare apart afgerekend te worden).

Heb je zin om aan deze kookworkshop mee te doen? Je kunt alleen nog inschrijven voor de workshop van 11 juni!! Stuur dan voor 28 februari 2020 een e-mail aan:

Geef dan a.u.b. je naam, afdeling en telefoonnummer en de naam van je introducee aan mij door.

Na 28 februari 2020 is kosteloos annuleren helaas niet meer mogelijk en zal de brutoprijs (zonder de korting die de PV kan aanbieden), bij je in rekening worden gebracht.

Graag tot ziens op dinsdag 16 juni 2020!!!