En daar is tie weer! De personeelsvereniging organiseert op 3 maart 2020 de workshop Bonbons maken.

bonbon20191bonbon20192

Wegens groot succes organiseren wij wederom een chocoladeworkshop bij de De Bonte Koe. In een sfeervolle ruimte ga je twee uur lang zelf aan de slag met het maken van bonbons en andere lekkernijen.

Wat houdt de workshop in?

Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over de verwerking van boon tot cacao. Daarna ga je zelf aan het werk. Onder leiding van een chocolatier en een assistente maakt u bonbons, truffels en een chocoladeschaaltje. Kilo’s chocolade worden verwerkt tot handzame bonbons in de meest uiteenlopende vormen. Als kers op het gebakje leer je hoe je versieringen op moet spuiten. De eindresultaten gaan prachtig verpakt mee.

Waar? De Bonte Koe, Delftsevaart 26 in Rotterdam. Aanvang 18.30 tot 20.30 uur.

En wat kost dat? De kosten van deze avond zijn voor pv-leden € 22,50 per persoon. Je mag 1 introducé meenemen (niet zijnde een collega) die hetzelfde bedrag betaalt.

Na 10 februari 2020 is kosteloos annuleren niet meer mogelijk en zal de brutoprijs (zonder de korting die de PV kan aanbieden), bij je in rekening worden gebracht.

De eigen bijdrage wordt ingehouden op het salaris van maart 2020.

Meld je aan voor deze gezellige avond per mail via het volgende emailadres: . Je kunt je aanmelden tot en met uiterlijk 9 februari 2020, daarna is het ook niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren.

De workshop gaat alleen door bij tenminste 20 deelnemers.