ski1Alvast oefenen voor je wintersport vakantie, wil je een unieke wintersportervaring opdoen, of nagaan of je techniek nog onder controle hebt? Dan is dit een leuke kans om het uit te proberen!

De personeelsvereniging organiseert voor jou op zaterdag 8 februari 2020 een uitje Snow world in Zoetermeer.De personeelsvereniging organiseert voor jou op zaterdag 8 februari 2020 een uitje Snow world in Zoetermeer. Je hebt hiervoor in ieder geval warme kleding nodig en handschoenen zijn verplicht, want de temperatuur inde skihal is -5 graden!

Het programma is als volgt:
Op zaterdag 8 februari 2020 wordt je om 15:45 uur verwacht bij de uitgiftebalie bij Snow world in Zoetermeer. Je kunt hier gewoon zelf met je introducee naar toe komen, er is genoeg parkeergelegenheid en het parkeren is gratis.Bij de uitgiftebalie ontvang je het benodigde skimateriaal. Dit duurt ongeveer een half uurtje.Je kunt als je wilt gebruik maken van een locker. Dit kost € 0,50 per gebruik. Mocht je zelf skimateriaal hebben,dan kun je uiteraard je eigen spullen meenemen.

In de bijlage vind je een formulier (hier te downloaden) waarop je kunt aangeven of je les wilt krijgen en wat je nodig hebt. De les wordt in een groep gegeven en is van 16.30 uur - 17.30 uur. Mocht je zelf vrij willen skiën of snowboarden, dan kan dit ook. Daarna kun je je omkleden en om 18.00 uur is het tijd voor een healthy break, dat bestaat uit soep met brood. Het programma eindigt om uiterlijk 20.00 uur.

Dit uitje kost € 27,50 per persoon. Je mag voor het zelfde bedrag een introducee meenemen (geen collega zijnde). Dit bedrag is inclusief materiaal, skipas, les in een groep en de healthy break. Dit verschuldigde bedrag wordt ingehouden op het salaris van februari 2020. Het gebruik van een locker, drankjes en overige consumpties in het restaurant zijn voor eigen rekening.

Na 10 januari 2020 is kosteloos annuleren helaas niet meer mogelijk en zal de brutoprijs (zonder de korting die de PV kan aanbieden), bij je in rekening worden gebracht.

ski2Vind je het leuk om samen deze wintersport beleving te ervaren?

Stuur je aanmelding dan samen met het formulier (zie de bijlage bij deze aankondiging) a.u.b. voor 10 januari 2020 in door een e-mail te sturen aan:

 Of het nu regent, de zon schijnt, het warm of koud in Nederland is, dit uitje is in ieder geval sneeuwzeker!!!

Zie jullie graag in de sneeuw op de piste, tot zaterdagmiddag 8 februari 2020!!!