U heeft nog motionmailapp.com om u in te schrijven voor deze mooie dagtocht.

Let op VOL=VOL

Christmasfair

Zin in een leuk dagje uit met de kerst in het vooruitzicht?

De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country and Christmas Fair kom je weer helemaal in de stemming! Lekker rondwandelen in de kasteeltuinen langs en in de sfeervolle ingerichte en verwarmde (meer dan 220) stands met de mooiste brocante, antiquiteiten, sieraden, outdoor kleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen.

Wanneer waar en hoe:
Op zaterdag 23 november 2019 vertrekt er om 9.30 uur een bus van Milot reizen vanuit P&R – Capelle aan den IJssel. 10.30 uur komen wij aan bij het kasteel. De intree kaarten worden door ons geregeld en zijn dus bij de prijs inbegrepen. Vervolgens is er geen dagindeling, je kunt deze dag zoals je dit zelf wenst indelen. Mocht je ter plekke het kasteel willen bezichtigen, dan kan dit tegen een meer prijs van € 10,00 (dit is dus niet bij het uitje in begrepen).

Om 17:45 uur haalt de buschauffeur ons weer op om naar het restaurant “De Heeren van Montfoort” in Montfoort te rijden. Rond 18.15 uur komen wij bij het restaurant aan en maken wij gebruik van een driegangen keuze diner. (Alleen de drankjes zijn voor eigen rekening).
Rond 20.15 uur rijden we met de bus terug en 21.15 uur zijn wij uiterlijk weer terug bij de P&R – Capelle aan den IJssel. De kosten zijn slechts € 36,50 per persoon. Je mag voor ditzelfde bedrag een introducee (niet zijnde een collega) meenemen. De kosten van dit uitje van jou en je introducee worden automatisch ingehouden op je salaris van de maand december 2019.

Kosteloos annuleren is niet mogelijk. De brutoprijs (zonder de korting die de PV kan aanbieden), wordt dan bij je in rekening gebracht. Heb je je opgegeven voor de Country and Christmas fair en kun je onverwachts toch niet komen op zaterdag 23 november 2019, dan ben je helaas je geld kwijt.

Heb je al zin in deze dag uit?!
Stuur je aanmelding dan a.u.b. voor 1 oktober 2019 in door een e-mail te sturen aan  Geef a.u.b. in je e-mail, je voornaam, achternaam, de afdeling waar je werkt en je eigen mobielnummer door. Geef daarnaast ook de voor,- en achternaam van je introducee op.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Graag tot ziens op zaterdag 23 november 2019!!!!