De inschrijving voor de fietstocht is verlengd tot zaterdag 22 juni 2019!

Vult u dan svp de benodigde gegevens in via deze link

Texel

Op zaterdag 14 september a.s. is het weer tijd voor de landelijke Allianz-fietstocht. Dit jaar hebben we gekozen om jullie weer eens het mooie eiland Texel te laten verkennen.

Wij bieden de mogelijkheid om per bus te reizen en de koffie met gebak staat klaar in Haarlemmerliede. Vervolgens reizen we verder naar Den Helder alwaar u per veerboot naar Texel reist.

De touringcar vanuit Rotterdam vertrekt om 7.30 uur vanaf metrostation Capelse Brug en de touringcar vanuit Nieuwegein vertrekt om 8.30 uur vanaf NBC Congrescentrum aan de Blokhoeve. U arriveert omstreeks 9.30 uur bij restaurant De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183, 2065AE Haarlemmerliede voor koffie met gebak.

Om 11.30 uur gaan we met de boot naar Texel en dan naar Hotel de Pelikaan waar u uw lunchpakket en uw fiets in ontvangst neemt en kunt u beginnen aan de door u gekozen fietsroute.

U bent terug bij de Pelikaan tussen 16.00 en 16.45 uur en levert u de fietsen weer in.

Als extraatje bieden wij u toegangskaarten aan voor een bezoek aan Juttersmuseum Flora.

Om 17.00 uur staat een overheerlijk koud en warm buffet gereed. Na afloop drinkt u een kopje koffie en gaat u om 19.00 uur per bus naar de haven en na de overtocht om 20.00 uur wordt u teruggebracht naar Rotterdam of Nieuwegein.

Gaat u dit jaar mee naar Texel? Vult u dan svp de benodigde gegevens in via deze link en verstuur het formulier uiterlijk vrijdag 31 mei 2019.

Door de gevraagde gegevens in te vullen en te verzenden geef t u zich op voor de fietstocht van 14 september 2019 en geeff u toestemming om een bedrag van € 7,00 per deelnemende persoon via de salarisadministratie te laten inhouden. Voor kinderen tot 2 jaar is de deelname gratis.

PS. Wanneer u bent ingelogd op deze website wordt een groot deel van de gevraagde gegevens al ingevuld.